Kapital til køb af virksomhed

Klar til at træde ind i ejerkredsen? Vi hjælper med kapital til køb af virksomhed

Vi investerer i dygtige ledere, der vil være ejerledere med stor ejerandel og handlefrihed.

Dansk Ejerkapital Afspil film
×

Uanset om du ønsker at tage skridtet fra leder til medejer i den virksomhed, du arbejder i, eller står udenfor en virksomhed med et ønske om at købe dig ind, bør du overveje, hvordan du finansierer købet, så du får den størst mulige ejerandel.

Siden 1994 har vi hjulpet aspirerende ejerledere med et træde ind i ejerkredsen, og efterfølgende har vi - som minoritetsinvestor - understøttet disse virksomheders vækst og udvikling.

Vi hjælper nuværende og kommende ejere med sparring og eksekvering af den bedste løsning. Det giver en bedre proces, og vi oplever, at virksomhederne i langt de fleste tilfælde også styrkes af dén kompetence og erfaring, der kommer med en ekstern partner i ejerkredsen.

 

30 år
Som minoritetsinvestor
150+
Investeringer siden 1994
Nr. 1
Flest investeringer i danske ejerledervirksomheder
7.700+
Medarbejdere i porteføljeselskaberne

Få en partner med kompetence og erfaring

Større ejerandel

Vores mål er at sikre dig den største ejerandel af virksomheden som muligt, til den bedst mulige pris.

Minoritetspartnere

Vi investerer selv som minoritetspartner. Vi tror på din, ledelsens og virksomhedens DNA. Vi kommer med kapital, erfaring, kompetence og tillid – ikke et ønske om kontrol.

Erfaring og styring

Du er ikke vores første case, så du er i trygge hænder. Vi er Danmarks mest erfarne kapitalfond, og vi bruger vores erfaring, når vi sammen med dig lægger en plan for virksomheden.

Gennemskuelighed

At købe sig ind i en virksomhed er en stor beslutning. Så vi spiller med åbne kort. Med vores erfaring kan vi gøre processen så overskuelig og forståelig for dig og virksomheden, som kan lade sig gøre.

Handlekraftige

Du kan regne med, at vi sætter handling bag ord – og vi forventer det samme af dig, når vi arbejder sammen.

Respektfulde

Vi arbejder med mennesker. Og når vi investerer, er det ofte i deres livsværk. Derfor værner vi om dine og din virksomheds værdier, med den største respekt for de menneskelige og økonomiske resourcer, der ligger bag.

Fornuftige

Vi er ikke noget quick-fix. Og vi lover ikke ting, der ikke kommer til at ske i virkeligheden. Du møder os i øjenhøjde, og vi bygger virksomheder med rettidig omhu, intelligens, og en god portion sund fornuft.