Kapital til ejerledere

Klar til næste kapitel?

Vi investerer i dygtige ejerledere på en fortsat vækstrejse – og bidrager med erfaring, sparring, netværk og kapital til vækst, generationsskifte og delkapitalisering.

Dansk Ejerkapital Afspil film
×

Få mennesker investerer så meget i virksomheden, som ejerlederen gør.

Uanset, om du har bygget din virksomhed op fra bunden eller er blevet ejerleder et sted på rejsen, kan det være en stor – og ofte overvældende - beslutning at samarbejde med en kapitalfond om udviklingen af din virksomhed.

Som den eneste kapitalfond i Danmark er vi dedikerede minoritetsinvestorer. Vi specialiserer os i at udvikle virksomheden med og omkring ejerlederen. Vi tilfører ikke bare kapital – vi tilfører også proaktiv og erfaren sparring og forretningsudvikling. Altid med udgangspunkt i ejerlederne og virksomhedernes DNA. Fordi vi tror på, at din virksomhed skal styres af ledelsen, men styrkes af at have en stærk partner med ombord.

Det har vi troet på siden 1994, og det har gjort, at mere end 150 virksomheder har ønsket at have os med på rejsen. Og gjort os til Danmarks mest aktive kapitalfond, målt på antallet af selskaber, vi har været med i.

Fortsæt på siden og oplev, hvordan vi hjælper danske ejerledere og deres virksomheder med at indfri deres ambitioner.

30 år
Som minoritetsinvestor
150+
Investeringer siden 1994
26
Virksomheder i porteføljen
25-50%
Dansk Ejerkapitals typiske ejerandel

Sådan er vi at arbejde sammen med

Minoritetspartner

Vi ejer aldrig mere end 50%, fordi vi tror på virksomhedens og ledelsens DNA. Vi kommer med kapital, erfaring, kompetence og tillid – ikke et ønske om kontrol.

Ubureaukratiske

Vi gør altid vores for, at beslutninger, processer og dialoger er så gennemsigtige og forståelige som muligt.

Tilgængelige

Vi er Danmarks mest erfarne kapitalfond, målt på antal selskaber, vi har investeret i sammen med ejerledere. Det er vi blevet, fordi vores partnere kan regne med os igennem hele processen.

Handlekraftige

Som partner kan du regne med, at vi stempler ind og får tingene gjort. Og vi forventer det samme af dig. Vi bygger succes på styrken til at træffe og gennemføre beslutninger.

Respektfulde

Vi arbejder med mennesker. Og når vi investerer, er det ofte i deres livsværk. Derfor værner vi om dine og din virksomheds værdier, med den største respekt for de menneskelige og økonomiske ressourcer, der ligger bag.

Fornuftige

Vi er ikke noget quick-fix. Og vi lover ikke ting, der ikke kommer til at ske i virkeligheden. Du møder os i øjenhøjde, og vi bygger virksomheder med rettidig omhu, intelligens, og en god portion sund fornuft.