Delkapitalisering

Reducér risikoen og få en erfaren partner med ombord til et delsalg

Vil du fortsat drive rejsen, men ønsker at delkapitalisere, mindske risiko og få erfaren sparring på den videre udvikling?

Dansk Ejerkapital Afspil film
×

Ved at få en ny aktionær ind i virksomheden kan du kapitalisere på noget af dén værdi, der er skabt, og samtidig reducere risikoen i forbindelse med nye vækstinitiativer. Derudover får du hjælp til at realisere ambitionerne og nå de mål, du har sat for virksomhedens udvikling.

På den måde kan delkapitalisering være en effektiv vej til øget vækst. Ofte vil det også vise sig at være en bedre økonomisk forretning, end hvis man sælger hele virksomheden første gang.

Vi har hjulpet virksomheder på tværs af brancher og størrelser med delkapitalisering. Og hvis matchet er rigtigt, kan vi også hjælpe dig.

Hvorfor overveje delkapitalisering

Mindre risiko til dig som ejerleder

Delkapitalisering giver nogen at dele risikoen med, hvis der skal gennemføres større investeringer eller ændringer i virksomheden.

Fokus på vækst

Når du bruger mindre tid på at bekymre dig om risiko, kan du bruge mere tid på at fokusere på driften af din virksomhed – og dét potentiale, der ligger i fremtiden.

Kompetencetilførsel

Når vi investerer i virksomheder, gør vi det ud fra en klar vurdering af, at vores erfaring og strategiske kompetence kan hjælpe med at drive jer fremad.

Bevar kontrollen

Når du samarbejder med Dansk Ejerkapital omkring delkapitalisering, bevarer du kontrollen med virksomheden. Vi investerer altid som minoritetsaktionær.