Delkapitalisering

Salfarm A/S: Klar til at indtage Norden

Salfarm ønskede i forbindelse med et generationsskifte at få en partner ombord, der kunne hjælpe dem med at stå stærkere i Norden – valget faldt på Dansk Ejerkapital.

×

Salfarm producerer og distribuerer vacciner, medicin og andet udstyr til produktions- og kæle-/hobbydyr til hele Norden. Deres primære kunder er grossister, apoteker og dyrlæger. Salfarm er grundlagt i 1979 og har hovedkontor i Kolding samt søsterselskaber i både Sverige og Norge.

Hos Salfarm stod de nuværende majoritetsejere overfor at skulle overtage den resterende del af virksomheden fra deres far.

”Vi havde drøftelser med forskellige investorer, men vores valg faldt på Dansk Ejerkapital, da især deres tilgang som minoritetsinvestor og erfaring med at udvikle virksomheder virkede overbevisende,” siger direktør Peter Wendorff Olsen og fortsætter:

“Med dem ombord kan vi stadig bevare kontrollen, men har samtidigt fået en sparringspartner, der kan hjælpe os videre mod at blive en førende uafhængig nordisk distributør af vacciner og lægemidler”.

Enighed om fremtiden

”Ved at få Dansk Ejerkapital som partner kan en ny fælles strategi ikke kun bidrage positivt til produktporteføljen, men også til hele organisationen. Vi vil rigtig gerne styrke vores produktudvikling yderligere, så vi kan producere flere unikke produkter til det nordiske marked,” siger Peter Wendorff Olsen.

Partner i Dansk Ejerkapital, Ronnie Møller Thorsøe, tilføjer:

”Salfarm har skabt en stærk platform med et potentiale til at blive førende inden for deres felt i Norden – en rejse Dansk Ejerkapital har lang erfaring med. Vi ser derfor et stort potentiale i at bistå Salfarm i at levere på de høje ambitioner, de har for virksomheden”.