Opkøb

VETgruppen A/S: Samarbejde og høj faglighed i fokus

Med Dansk Ejerkapital ombord har VETgruppen indfriet ambitionerne om at skabe en landsdækkende kæde af dyrelægeklinikker med nærhed til kunderne og høj faglighed i fokus.

×

VETgruppen ønskede at skabe en landsdækkende kæde af lokale dyreklinikker med en ambition om at etablere 20-25 klinikker over tid. Det var især ønsket om høj faglighed, samarbejde og styrkelse af lokale dyrlæger der lagde grund for den nyetablerede kæde.

Kæden er startet af en dyrlæge med egne klinikker samt personer med erfaring fra bl.a. tandlægebranchen. Det har især været ønsket at tilbyde dyrlægerne et fællesskab, hvor den enkelte dyrlæges faglige og forretningsmæssige ambition fortsat får lov at sætte rammerne for hver kliniks udvikling. På den måde har de enkelte klinikker stadig fokus på det vigtigste – kombinationen af nærhed og kendskab til det enkelte dyr.

Da VETgruppen ønskede hjælp til finansiering samt assistance til vækstscenariet, faldt valget på Dansk Ejerkapital som investeringspartner.

”Dansk Ejerkapital var vores foretrukne valg, da deres DNA passer perfekt til vores. Vi har oplevet, at Dansk Ejerkapital er en dygtig sparringspartner på de områder, hvor vi har ønsket sparring. Vi mærker også, at Dansk Ejerkapital lader os føre vores ambitioner ud i livet og udviser stor respekt for vores kompetencer. Dansk Ejerkapital har været meget interesseret i at lære branchen at kende. Det har været en spændende rejse med Dansk Ejerkapital som en god sparringspartner”, udtaler Rasmus Lennart Hansen, stifter, medejer og praktiserende dyrlæge hos VETgruppen.

”Hos Dansk Ejerkapital så vi store muligheder i VETgruppens ønske om at styrke behandlingstilbuddet til kunderne og samtidig styrke kompetencerne og samarbejdet på tværs i de enkelte klinikker. Dette kombineret med at opnå oplagte synergier ved etablering af en kæde, var de væsentligste grunde bag investeringen i VETgruppen,” udtaler Ronnie Møller-Thorsøe, partner i Dansk Ejerkapital, og tilføjer, at ønsket om at tilbyde VETgruppen hjælp til at skabe en landsdækkende kæde af dyreklinikker også lå til grund for investeringen.

Dansk Ejerkapital blev en del af VETgruppen kort efter grundlæggelsen i 2019, og i løbet af de få år er antallet af klinikker steget fra 2 til 23. VETgruppen har således i samarbejde med Dansk Ejerkapital formået at indfri de ambitioner og den vision, der i sin tid var med til at starte virksomheden.

I juni 2021 blev VETgruppen solgt til den danske majoritetsfond Axcel.