Food and Event Lab ApS
Frokostordninger, catering og events
Årsrapport (t.kr) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
*Konsoliderede tal vil foreligge efter afslutning af regnskabsåret 2022 |
Baggrund
Food and Event Lab ApS er dannet ved køb af Gastronomiet ApS og Nordic Solution ApS og samling af den forsættende ledelse med Jacob Nagel, Thomas Nielsen og Janne Nagel i direktionen.
Nordic Solution rummer Nordic Catering og Nordic Event samt venueet Marketenderiet i Valby. Gastronomiet og Nordic Catering har i en årrække konkurreret på markedet for leverede frokostløsninger til mindre og mellemstore virksomheder i Københavnsområdet.
Til sammen skal de udbygge positionen og værditilbuddet til kunderne med øget fokus på bæredygtighed og fastholde den høje kundetilfredshed som begge selskaber er kendt for. Samtidig udvides produktpaletten, så kunderne får mulighed for yderligere catering og events, hvor Nordic Event har ekspertise og stor erfaring igennem en lang årrække – både eksterne events og på Marketenderiet.
I forbindelse med transaktionen er Jeanette og Bo Mertins trådt ud af ejerskabet og af ledelsen.
Udvikling
Dansk Ejerkapital investerede i den samlede enhed, Food and Event Lab ApS, i september 2022.
Food and Event Lab ApS
Beliggenhed | København |
Regnskabsperiode | |
Medarbejdere | 108 |
Ejerandel | 45% |
Investeringsår | 2022 |
Direktion | Jacob Nagel (adm.dir.), |
Bestyrelse | Jens Christian Andersen, formand, |
Revisor | Beierholm og Baker Tilly |
Hjemmesider | www.gastronomiet.dk, www.nordiccatering.dk, nordicevent.dk, marketenderiet.dk |