Food and Event Lab ApS

Frokostordninger, catering og events

Årsrapport (t.kr) 2022/23*
EBITDA 11.218
Resultat før skat -21.754
Egenkapital 45.135
Balancesum 69.004

*Første regnskabsår for perioden 02.09.2022-31.12.2023

Baggrund

Food and Event Lab ApS er dannet ved sammenlægning af Gastronomiet ApS og Nordic Solution ApS.

Gastronomiet og Nordic Catering var i en årrække konkurrenter på markedet for leverede frokostløsninger og eventcatering til mindre og mellemstore virksomheder i Københavnsområdet.

Samlet under brandet, Gastronomiet, er frokostforretningen blandt de største i Københavnsområdet. Gastronomiet arbejder fokuseret med smagen, bæredygtighed, nærhed til råvareproducenterne og på at fastholde den høje kundetilfredshed. Samtidig udvides produktpaletten, så kunderne får mulighed for yderligere catering og events på Marketenderiet.

Udvikling

Dansk Ejerkapital investerede i den samlede enhed, Food and Event Lab ApS, i september 2022.

Sammenlægning og rebranding af frokostforretningerne driver godt frem. Selskabet planlægger etablering af ét samlet domicil for Gastronomiet inkl. nyetablerede produktionsfaciliteter til nuværende aktivitetsniveau og til den forventede vækst.

Food and Event Lab ApS

Beliggenhed

København

Regnskabsperiode

1/1 - 31/12

Medarbejdere

119

Ejerandel

50%

Investeringsår

2022

Direktion

Jacob Nagel,
Janne Nagel,
Jens Christian Andersen

Bestyrelse

Jens Christian Andersen, formand,
Jacob Nagel,
Janne Nagel,
Frederik E. Aackermann

Revisor

Beierholm, København, statsaut. revisor Anders Ladegaard

Hjemmesider www.gastronomiet.dk, marketenderiet.dk
Frederik E. Aackermann
Partner
+45 22 60 69 99
faa@danskejerkapital.dk
Kontakt mig
50%
Ejerandel
2022
Investeringsår
11,2 mio.kr.
EBITDA (2022/2023)
119
Medarbejdere