Food and Event Lab ApS
Frokostordninger, catering og events
Årsrapport (t.kr) | 2022/23* | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
EBITDA | 11.218 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Resultat før skat | -21.754 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egenkapital | 45.135 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balancesum | 69.004 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
*Første regnskabsår for perioden 02.09.2022-31.12.2023 |
Baggrund
Food and Event Lab ApS er dannet ved sammenlægning af Gastronomiet ApS og Nordic Solution ApS.
Gastronomiet og Nordic Catering var i en årrække konkurrenter på markedet for leverede frokostløsninger og eventcatering til mindre og mellemstore virksomheder i Københavnsområdet.
Samlet under brandet, Gastronomiet, er frokostforretningen blandt de største i Københavnsområdet. Gastronomiet arbejder fokuseret med smagen, bæredygtighed, nærhed til råvareproducenterne og på at fastholde den høje kundetilfredshed. Samtidig udvides produktpaletten, så kunderne får mulighed for yderligere catering og events på Marketenderiet.
Udvikling
Dansk Ejerkapital investerede i den samlede enhed, Food and Event Lab ApS, i september 2022.
Sammenlægning og rebranding af frokostforretningerne driver godt frem. Selskabet planlægger etablering af ét samlet domicil for Gastronomiet inkl. nyetablerede produktionsfaciliteter til nuværende aktivitetsniveau og til den forventede vækst.
Food and Event Lab ApS
Beliggenhed | København |
Regnskabsperiode | 1/1 - 31/12 |
Medarbejdere | 119 |
Ejerandel | 50% |
Investeringsår | 2022 |
Direktion | Jacob Nagel, |
Bestyrelse | Jens Christian Andersen, formand, |
Revisor | Beierholm, København, statsaut. revisor Anders Ladegaard |
Hjemmesider | www.gastronomiet.dk, marketenderiet.dk |