10/05/2022

Dansk Ejerkapital køber sig ind i vestsjællandsk vækstkomet

Den danske online handels-virksomhed, Raasdal, der specialiserer sig i stærke Direct-to-Consumer brands, har netop taget Dansk Ejerkapital med ombord som aktiv minoritetsinvestor. Investeringen sker på baggrund af et ønske om at delkapitalisere på de allerede opnåede resultater samt at sikre den fremtidige vækst og udvikling af virksomheden.

Dansk Ejerkapital har netop købt 40% af aktierne i Raasdal, en dansk Direct-to-Consumer (DtC) online handels-virksomhed, der står bag stærke brands som Onyx Cookware, NEXSMART og Lumeri. Baggrunden for investeringen er, at eneejer Kenneth Raasdal Jensen ønsker en partner med erfaring i at udvikle en internationalt skalérbar platform og samtidig delkapitalisere på den allerede skabte værdi.

”Vi har de seneste år oplevet en forrygende udvikling, og den ønsker vi skal fortsætte. Vi er vokset rigtigt meget de senere år ved at udvikle gode forbrugerprodukter og sikre, at vores kunder får en god oplevelse hos os, men besluttede at søge en partner, der kan håndværket med at udvikle virksomheden, efterhånden som vi bliver større,” fortæller Kenneth Raasdal Jensen, CEO og ejerleder i Raasdal, og fortsætter:

”Valget faldt på Dansk Ejerkapital, der både har mange års erfaring med noget af dét, vi ikke har så meget erfaring med – og omvendt som minoritetsinvestor muliggør, at vi udvikler virksomheden i vores ånd.”

Siden grundlæggelsen i 2007 har Raasdal skabt en stærk forretning, hvor kernekompetencerne tæller udvikling af samlede Direct-to-Consumer-koncepter, opbygning af digitale brands og høj kundetilfredshed. Og det har givet resultater: De seneste år er omsætningen næsten fordoblet hvert år.

Fra hovedkontoret i Sorø sælger Raasdal egne brands direkte til forbrugere i en række EU-lande, herunder Tyskland, Danmark, Sverige, Norge og Holland.

”Kenneth og hans team har på få år formået at skabe en stærk nicheposition i Direct-to-Consumer markedet og er i dag en betydende spiller i Nordeuropa inden for sine nicher. Vi glæder os til at bistå dem med at fortsætte den flotte udvikling,” fortæller Sune F. Diernæs, partner i Dansk Ejerkapital.

Om Raasdal
Raasdal er en dansk Direct-To-Consumer (DtC) online handels-virksomhed, der bl.a. står bag brands som Onyx Cookware, NEXSMART og Lumeri. Virksomheden blev grundlagt i 2007, har 93 ansatte og hovedkvarter i Sorø. Kunderne er forbrugere i +10 europæiske lande.