12/09/2023

Dansk Ejerkapital investerer i syvdobbelt Gazelle webbureau

Det anerkendte marketing- og webbureau Standoutmedia er Dansk Ejerkapitals seneste investering. Standoutmedia har været på en flot vækst- og opkøbsrejse og har i dag markeret sig ved at have opkøbt mere end 20 mindre webbureauer – med flere opkøb allerede på tegnebrættet. Investeringen fra Dansk Ejerkapital sker derfor på baggrund af et ønske om at foretage yderligere opkøb og styrke den samlede forretning.

Standoutmedia, det anerkendte marketing- & web-bureau bag 7 Børsen Gazelle-priser i træk, har netop fået et kraftfuldt rygstød fra Dansk Ejerkapital. Investeringen er rettet mod at fastholde virksomhedens stærke vækst samt muligheden for at foretage flere spændende opkøb.

Standoutmedia har cementeret sig som et af Danmarks førende webbureauer med speciale i online markedsføring og WordPress-udvikling. Virksomheden servicerer i dag mere end 4.000 kunder med skræddersyede web- og marketing løsninger. Derudover har Standoutmedia også markeret sig med over 20 vellykkede opkøb af mindre webbureauer. Og flere opkøb er allerede på tegnebrættet, hvilket har ført til Standoutmedias strategiske beslutning om at finde den rette partner til denne spændende rejse.

Dansk Ejerkapital og Standoutmedias ejerteam har foretaget en fælles investering, der sigter mod at sikre virksomhedens vedvarende vækst og muligheden for at realisere flere opkøb. Ambitionen er klar: Fordoble antal kunder og blive den oplagte valgmulighed for SMV’er (små og mellemstore virksomheder) i Skandinavien, der søger førsteklasses web- og marketingtjenester.

“Vi har høje ambitioner for Standoutmedia og vores kunder. Vores ønske har derfor været at finde en investeringspartner, der deler vores vision for virksomhedens vækst og udvikling på SMV-markedet i Skandinavien. Som en af de ældste og mest velansete investorer i Danmark, har Dansk Ejerkapital været med til at udvikle en lang række fine virksomheder. Derfor er vi ekstremt glade for at byde Dansk Ejerkapital velkommen som medinvestor. Vores partnerskab og fælles investering med Dansk Ejerkapital, giver os en solid platform til at fortsætte vores vækst rejse og realisere vores strategiske opkøbsplaner,” fortæller Klaus Walkusch, der udover rollen som adm. direktør i Standoutmedia også er medejer.

Managing Partner i Dansk Ejerkapital, Dan Højgaard Jensen, tilføjer:
“Vi analyserer årligt et stort antal virksomheder og investerer i få. Standoutmedia skilte sig straks ud som en interessant spiller. Deres forretningsgrundlag er stærkt forankret i sunde værdier, et kompetent ledelsesteam, imponerende vækst og solide resultater. Vi ser frem til samarbejdet og til at følge Standoutmedia’s spændende udvikling.”

Med denne investering har Dansk Ejerkapital erhvervet en ejerandel på 30% i Standoutmedia, mens ejerne og ledelsesteamet fortsætter med en ejerandel på 70%.