01/10/2021

Dansk Ejerkapital investerer i fremadstormende Aarhusiansk Gazellevirksomhed

Virksomheden BrandFix, der på få år har gjort sig bemærket indenfor beautymarkedet, henter en stor investering fra Dansk Ejerkapital og skifter ud i ejerkredsen. Formålet er at sikre den kontinuerlige vækst i den værdibårne virksomhed, der på få år har ændret måden, man arbejder med produktudvikling indenfor beauty-produkter til detailmarkedet.

Shampoo, cremer, sæber og mange andre beauty-produkter fra egne og udenlandske brands; dét er kernen i BrandFix’ forretning, der er en af de stærkeste spillere på det skandinaviske beautymarked. Nu går Dansk Ejerkapital ind med en investering og en erfaring, der skal sætte ekstra skub i udviklingen af virksomheden.

For grundlægger Ami Hansen har der ikke været nogen tvivl om, at Dansk Ejerkapital er den rigtige partner for BrandFix i den fortsatte vækstrejse:

”BrandFix er helt naturligt nået til et sted, hvor det er nødvendigt med en kompetent partner. Dansk Ejerkapital excellerer som en økonomisk stærk spiller med deres knowhow og erfaring, som bliver en stor gevinst for virksomhedens videre rejse.”

For Ami Hansen handler partnerskabet med Dansk Ejerkapital også om virksomhedskultur og kemi:

”Det var samtidig enormt vigtigt for mig at finde en partner, der forstår vores unikke arbejdskultur. Vi ønskede ikke, at vores medarbejderes dagligdag blev ændret radikalt. BrandFix’ styrke er medarbejderne, vores unikke arbejdskultur og den passion alle har for deres arbejde, og det skal vi bibeholde.”

Hos Dansk Ejerkapital ser man også et stort potentiale i BrandFix og glæder sig over samarbejdet:

”Vores model er, at vi investerer i virksomheder, som har ambitioner, og hvor vi tror på teamet, og det gør vi i den grad med BrandFix. Derfor bliver vores rolle heller ikke at blande os i den daglige drift, men at understøtte den udviklingsrejse som ledelsen allerede har sat kursen for,” fortæller Frederik Aackermann, partner i Dansk Ejerkapital.

Med den nye ejerstruktur fordeles ejerskabet af virksomheden, så grundlægger af BrandFix, Ami Hansen, fortsat ejer 45% af virksomheden, CFO Lars Ole Kamp ejer 10% og 45% ejes af Dansk Ejerkapital. Dermed udtræder Navid Dayyani helt fra driften og har solgt hele sin anpart i selskabet.

Om BrandFix
Med mere end 10 egenudviklede brands og distributøraftaler på anerkendte internationale beauty-brands i mellempris-segmentet, sælger og distribuerer BrandFix beauty-produkter til forbrugere i hele Skandinavien samt Tyskland, Holland og Frankrig. Produkterne forhandles primært i supermarkedskæder, Normal, apoteker, Matas og lignende kæder.