04/08/2023

Dansk Ejerkapital investerer i CN3 A/S

Med kombinationen af specialiserede ingeniørfærdigheder og digitale løsninger leverer rådgivnings- og softwarevirksomheden CN3 A/S ind til komplekse projekter indenfor bygge- og anlægsbranchen. En solid forretning og kernekompetencer, som Dansk Ejerkapital netop har investeret i.

Siden 2013 har den danske rådgivnings- og softwarevirksomhed CN3 A/S leveret digitale ydelser til komplekse projekter indenfor særligt bygge- og anlægsbranchen. Grundlægger og nuværende CEO Rolf Carlsen har sammen med resten af CN3 formået at skabe en stærk forretning ved at kombinere klassiske ingeniørfærdigheder og nye digitale løsninger baseret på deres egenudviklede software, Vitus.

I dag består virksomheden af mere end 50 højt specialiserede medarbejdere bestående af ingeniører, virksomhedskonsulenter samt softwareudviklere. Hovedkontoret ligger i Søborg, mens CN3 også har datterselskaber i Rumænien, Litauen og Holland.

CN3 fungerer typisk som bindeled mellem projektering og udførelse gennem levering af bl.a. 3D Engineering, Virtual Design & Construction (VDC), digital projektstyring samt digitale løsninger til at øge industrialisering og digital fabrikation. Kunderne spænder over hele bygge- og anlægsbranchen og tæller heriblandt bygherrer, rådgivende ingeniører, totalentreprenører og driftsorganisationer.

”Byggebranchen har som en af de mindst digitaliserede brancher et enormt potentiale for optimering af processer og arbejdsgange ved yderligere digitalisering, og her ser vi, at CN3 kan være med til at spille en vigtig rolle. CN3 kan med sit højt specialiserede team af rådgivere være med til sikre bygbarheden, og mindske spild i byggeprocessen ved komplekse bygge- og anlægsprojekter, hvilket har både en tidsmæssig, omkostningsmæssig og miljømæssig betydning. Rolf har gennem de seneste 10 år opbygget en enormt kompetent virksomhed med en stærk virksomhedskultur, og vi glæder os til at kunne fortsætte rejsen sammen med Rolf og resten af teamet,” fortæller Managing Partner i Dansk Ejerkapital, Dan Højgaard Jensen, om investeringen i CN3 A/S.

Investeringen fra Dansk Ejerkapital kommer fra et ønske om at styrke den vækstrejse CN3 er på. I forlængelse heraf lå Dansk Ejerkapitals rolle som aktiv sparringspartner med erfaring fra lignende vækstrejser også til grund for salget.